Overlessa Opphøgde Potteter med egg
Prøv en ny vri – kombiner fries med stekt egg!
Denne retten passer fint som lunsj i helgen. Liker du sterk mat kan du enkelt tilpasse med srirachasaus!
Dette trenger du:
2-4 porsjoner
1 pk HOFF Opphøgde Potteter Glatt fries
2-4 dl revet ost
2 vårløk
8 cherrytomater
2-4 egg
4 ss srirachasaus
Slik gjør du:
1. Forvarm ovnen til 210 °C varmluft(eller 220 °C over- og undervarme). Fordel Opphøgde Potteter utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i 12 minutter til de er sprø og gylne. Steketiden varierer fra ovn til ovn, så ta gjerne en smaksprøve underveis.
2. Ha stekte Opphøgde Potteter over i en liten ildfast form og dryss over godt med ost. Stek videre i ovnen i ca. 5 minutter eller til osten har smeltet.
3. Finsnitt vårløk og del tomater i to. Stek speilegg i en varm panne.
4. Dryss vårløk og tomat over Opphøgde Potteter og topp med speilegg og srirachasaus.