Sprø Kubber med to dipper

15. mars 2019

Sprø Kubber er veldig gode alene, men blir enda bedre med smaksfulle dipper til.

Vi gir deg to oppskrifter på digge dipper du enkelt kan lage selv.

Du trenger:

2-4 porsjoner

1 pk HOFF Opphøgde Potteter Sprø Kubber
Litt finhakket persille, BBQ-saus og Chili-majones (kan også kjøpes ferdig) til servering

BBQ-saus
2 dl ketsjup
1 ss hvitvinseddik
2 ts malt paprika, gjerne røkt
2 ss brunt sukker
1 ss Worcestershiresaus
1 ts sterk chilisaus f.eks. tabasco eller sriracha
0,25 ts kajennepepper

Chili-majones
2 dl majones
2 ss srirachasaus eller annen chilisaus
0,5 lime
0,5 ts sukker

1. Forvarm ovnen til 210 °C varmluft(eller 220 °C over- og undervarme). Fordel de Sprø Kubbene utover i en langpanne dekket med bakepapir. Stek midt i ovnen i 12-14 minutter til de er sprø og gylne. Steketiden varierer fra ovn til ovn, så ta gjerne en smaksprøve underveis.

Slik gjør du:

2. Rør sammen alle ingrediensene til BBQ-sausen. Smak til med eddik og sukker.

3. Rør sammen alle ingrediensene til chili-majonesen.

4. Server Sprø Kubber med et persilledryss og to dippsauser.

TIPS! Server disse som kanapeer! Sprøstek en pakke bacon, del baconet i biter og fest en bit på hver sprø kubbe med en tannpirker. Sett på et serveringsfat og server med dippene til.

To dipper siste
Sprø kubber med dipp og bacon2 bruk